ویزای استارتاپ کانادا چیست؟ چه شرایطی برای دریافت ویزای استارتاپ کانادا وجود دارد؟ در این مقاله می خواهیم اطلاعات لازم در رابطه با ویزای استارتاپ کانادا را ارائه دهیم در صورتی که به دنبال اخذ ویزای استارتاپ کانادا و به دنبال آن اقامت این کشور، هستید تا انتها ما را همراهی کنید.
کانادا از جمله کشورهای مرفه دنیا محسوب می شود و از جمله کشورهایی است که برنامه های وسیعی در جهت ارائه اقامت به شهروندان سایر کشورها دارد. یکی از برنامه های محبوب برای اخذ اقامت این کشور استفاده از ویزای استارتاپ است که در یکی دو سال اخیر، استفاده از آن رو به فزونی بوده است. این روش از جمله بهترین روش های اقامت در کانادا به حساب می آید.
به طور کلی استارتاپها کسب و کارهای جدیدی هستند که زمینه فعالیت آن ها، تکنولوژی است. سازمان مهاجرت کشور کانادا که برنامه های اقامتی را ارائه می دهد برای تشویق حضور مالکان کسب و کارها در این کشور، اقامت از طریق استارتاپها را مطرح کرده است. کسانی که دارای ایده های نو هستند و یک کارآفرین خلاق به حساب می آیند می توانند از ویزای استارتاپ کانادا جهت اخذ اقامت این کشور، استفاده کنند.
برای این که بتوانید، ویزای استارتاپ کانادا را بدست آورید، نیازمند طی مراحلی هستید که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد:
برای دریافت ویزای استارتاپ کانادا، داشتن شرایط ذیل الزامی است :
از شروط ضروری که برای دریافت ویزای استارتاپ کانادا وجود دارد، داشتن دانش زبان انگلیسی و یا فرانسوی است که در همه سطوح زبان باید نمره حداقلی کسب شود که برابر باCLB 5 است.
یکی از سوالات مهمی که برای کسانی که به دنبال ویزای استارتاپ کانادا مطرح است این است که اخذ ویزای کانادا از این طریق منجر به اقامت دائمی خواهد شد و یا نه تنها می توانند اقامت موقت این کشور را اخذ کنند. باید گفته شود که در ابتدا شما به منظور دریافت این نوع ویزا باید، ویزای کار این کشور را برای شش ما دریافت کنید پس از این که شش ماه سپری شد می توانید برای اخذ اقامت دائم کانادا اقدام کنید پس از سپری شدن حدود یکسال امکان اخذ اقامت دائمی کانادا هم برای شما و هم خانواده شما، مهیا خواهد شد. در صورتی که می خواهید از همان ابتدا همسر و فرزندان خود را به کانادا ببرید ضروری است که برای آن ها ویزای کار و یا ویزای تحصیلی درخواست کنید.
شاید برخی از افراد این گونه فکر کنند که صرف داشتن یک ایده خلاقانه و نو برای اخذ ویزای استارتاپ کانادا کافی است و پس از اخذ اقامت این کشور لزومی برای راه اندازی استارتاپ وجود ندارد. با وجود این که بسیاری از ایده هایی که مطرح می شوند ممکن است که در مرحله اجرا دچار مشکل شود و دولت کانادا نیز این موضوع را پذیرفته است اما نکته ی مهمی که در اینجا وجود دارد این است که صرف طرح یک ایده خلاقانه کافی نیست و شخص متقاضی باید به دنبال راه اندازی استارتاپ مورد نظر باشد که پس از اخذ ویزا باید به دنبال آن باشید.
تا زمانی که با استفاده از ویزای کار در کشور کانادا ساکن شده اید، پروسه پیشرفت استارتاپ شما توسط اداره مهاجرت این کشور تحت نظر قرار دارد. در صورتی که بررسی ها این موضوع را ثابت کند که هدف شما از طرح ایده صرفا اخذ اقامت این کشور بوده است ممکن است که در ادامه با مشکلاتی روبه رو شوید.
سه سازمان در کانادا هستند که از ایده های استارتاپی حمایت می کنند و شما جهت اخذ ویزای استارتاپی کانادا باید اعتماد یکی از این سازمان ها را جلب کنید.
ونچر کپیتال ها، venture capitals : یکی از سازمان هایی است که از استارتاپ ها حمایت می کند. این سازمان به دنبال ایده هایی است که اهداف بزرگتری دارد و در واقع از ایده هایی حمایت می کند که مراحل ابتدایی را گذرانده باشند. در صورتی که قصد دارید به ونچر مراجعه کنید ایده ای را که از مدت ها پیش در ذهن شما بوده است را طرح نکنید چرا که این سازمان در همان شروع میزان فروش را از شما پرسش خواهد کرد. این سازمان به دنبال ایده هایی است که امکان فروش چند میلیون دلاری را داشته باشد.
انجل اینوستورها،angel investors : یکی دیگر از سازمان های حامی ایده های مرتبط با کسب و کار ها است. از جمله سازمان های متوسط محسوب می شود که در مقایسه با ونچرها ایده ها را آسانتر قبول می کند. انجل ها در برابر دریافت بخشی از سهام شرکت مبلغی را طرح می کند که می تواند در شروع کار، موثر عمل کند.
انکوباتورها، incubators : که از آن ها به عنوان مراکز رشد نیز یاد می شود هیچ هزینه ای را به ایده ها نمی پردازند بلکه از صاحبان ایده ها هزینه هایی را نیز دریافت می کنند در واقع انکوباتورها نقش خود را در آماده سازی استارتاپ ها ایفا می کنند. این نوع سازمان در واقع راهنمایی های لازم را در مورد نحوه آغاز و توسعه کسب و کار و همچنین روش افزایش سرمایه ارائه می دهند.
دو سازمان انجل و ونچرها که به طور معمول روی ایده های متوسط و بزرگ سرمایه گذاری می کنند هزینه ای را از صاحبان ایده دریافت نمی کنند بلکه در جهت سرمایه گذاری نیز مبالغی را بر اساس قرارداد در اختیار صاحبان ایده ها قرار می دهند.
مراکز رشد این چنین ویژگی هایی ندارند و با توجه به دوره هایی که برگزار می کنند هزینه دریافت می کنند که این هزینه ممکن است در مراکز مختلف، متفاوت باشد.
فرم درخواست زیر را پر کنید، کارشناسان لوکستریپ پس از بررسی با شما تماس خواهند گرفت.